Diensten

Diamiz gebruikt zoveel mogelijk bestaande toepassingen om de informatie-uitwisseling te realiseren. De bekendste diensten van Diamiz zijn HaagNet en Zorg Access Point. Deze twee infrastructuren voorzien in de behoefte van veel zorginstellingen en zorgverleners om informatie uit te wisselen en te delen.

HaagNet

Beveiligde berichten

De papieren berichtgeving behoort bij HaagNet tot de verleden tijd. HaagNet zorgt ervoor dat u uw digitale berichten zoals laboratoriumuitslagen en specialistenbrieven direct kunt koppelen aan een patiëntendossier en dat u intercollegiaal kunt overleggen op een tijdstip dat u het beste uitkomt.

ZAP

Zorg Access Point, afgekort tot ZAP, is een Virtual Private Extranet (VPE), een besloten netwerk voor elektronische informatie-uitwisseling in de zorg. ZAP is afgeschermd van het openbare internet om beveiliging en authenticiteit van de informatie te kunnen garanderen.

Project management en consultancy

Door ruim 20 jaar ervaring heeft Diamiz veel expertise op het gebied van ICT en informatie-uitwisseling in de zorg. In de afgelopen jaren heeft Diamiz tal van projecten begeleid en organisaties geadviseerd.

Actueel

Beveiligd e-mailen met Intramed via Zorgmail

HaagNet-ZorgMail deelnemers die beschikken over de nieuwe versie van Intramed (9.6) kunnen nu ook direct vanuit Intramed, beveiligd e-mail verzenden buiten de ZorgMail community.

lees verder

Haagnet

foto-item-02

HaagNet is de intermediair voor beveiligd berichtenverkeer in de zorg in de regio Haaglanden.

lees verder

Zap

foto-item-01

Zorg Acces Point, oftewel ZAP, is een Virtual Private Extranet (VPE), een besloten netwerk voor elektronische communicatie binnen de zorg.

lees verder